Mnenja strank

caret-down caret-up caret-left caret-right
Gašper Kramar Slovenija
Moj najljubši hobi so potovanja, in ker je malo letov iz Slovenije , največkrat letim iz bližnjih letališč, pri tem mi pa vedno pomaga iGOline, ki me vedno pravočasno in poceni pripelje do letališča in nazaj!
Barbra Drnač Slovenija
V petek je šlo takole: Heraklion-Dunaj 2 uri in še malo, Dunaj - Hoče 2 uri in še malo. Slednje gre zasluga maldemu, a odličnemu vozniku, ki je prišel on time na dunajsko letališče po naju. V današnjih časih profesionalizma ne doživiš ravno pogosto, se zanj zahvaljujeva in, če se nam urniki poklopijo, sva v novembru ponovno vaša klienta. Ne popuščajte! Let's Dance!
Manja Stevic Slovenija
Great, always on time and confy...dogs alowed, so great!
Stefan Rom Avstrija
Fast, easy, clean - A great service providing transport via minibus at very reasonable prices. Went from Ljublijana to Graz.
Anna Zuykova Slovenija
Želim se vam zahvaliti za perfektni servis! Šla sem v Srbijo 10.6. (zjutraj) in nazaj 13.6. (popoldan). Vožnja je bila komfortna. Prispeli smo, kot je bilo obljubljeno. Tudi sistem naročanja preko SMS zame je super udoben! Tako da hvala lepa za kvalitetni servis! Se vidimo!
Rok Aščerič Slovenija
Odlicna organizacija kakor tudi vozniki. Pot do Beograda mi je minila zelo hitro ter varno(konec koncev tudi zelo ugodno). Pustijo te tudi na kaksni drugi zazeljeni lokaciji(seveda v blizini Bg zelezniske postaje). Ce zelis UGODEN ter varen (mednarodni) prevoz izberi definitivno iGOline
Nevena Knežević Slovenija

Zelo dober prevoz. Pobrali so me na letališču v Beogradu, čeprav sem poklicala zadnji moment. Kljub temu, da je bil kombi poln je bila vožnaj prijetna, varna in udobna. Toplo priporočam.

Klara Jurca Slovenija

Z vami se peljem že dolgo časa v različna mesta in nikdar nisem bila razočarana ker ste vedno točni, in se trudite za vaše stranke. Pohvala šoferju Želetu, ki vedno poskrbi za dobro vzdušje med vožnjo ter hitro in povsem varno pot do cilja!! Le tako naprej iGOline. Se vidimo naslednjič ko spet kam odpotujem.

Vesna Grković Slovenija
Rada bi pohvalila vašo ekipo za urejenost, prijaznost in korektnost. Z veseljem, Vas bomo še poklicale  za prevoze po Evropi. Srečno!
Blaž Godec Slovenija
They are the best. Nice drivers, fast on time.......
Sandra Meglić Slovenija
Good experience, drivers are on time - i have no complains!
Dražen Vukčević Črna gora
Sigurno najbolji. . Hvala na ugodnom prevozu, vidimo se opet!
Angela Bluss Velika Britanija
Ir con ellos. Siempre llegará a su destin smile, grazie.
Željko Moičević Slovenija
Odlicna izkusnja! Predvsem varna voznja in pravocasen prihod na cilj!